Falimentul societăților comerciale speciale. Bănci și societăți de asigurări | Luminița Tuleașcă

Editura: „Lucrarea intitulata <<Falimentul societatilor comerciale speciale. Banci si societati de asigurari>> reproduce textul (nemodificat) al tezei de doctorat care a fost elaborata de doamna Luminita Tuleasca sub coordonarea domnului Profesor Stanciu D. Carpenaru in anul 2009 si sustinuta la Facultatea… Citește mai multFalimentul societăților comerciale speciale. Bănci și societăți de asigurări | Luminița Tuleașcă

Spețe pentru admiterea la INM/magistratură. Drept civil și drept procesual civil. Ed. 4 | Vasile Bozeșan (coord.)

Editura: „Editia a patra a prezentei lucrari contine 56 de teste (insumand 112 spete, fiecare test cuprinzand cate doua spete), in cadrul acestora fiind problematizate teme variate de drept civil si drept procesual civil concepute astfel incat sa acopere, in principiu, tematica de… Citește mai multSpețe pentru admiterea la INM/magistratură. Drept civil și drept procesual civil. Ed. 4 | Vasile Bozeșan (coord.)

Teste-grilă pentru examenele de admitere în profesiile juridice. Drept procesual civil. Ed. 3 | Evelina Oprina (coord.)

Editura: „Care sunt avantajele lucrarii <<Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil>>? – ofera o imagine de ansamblu asupra problemelor de drept procesual civil ce pot constitui intrebari la toate concursurile/examenele pentru admiterea/definitivarea in magistratura si… Citește mai multTeste-grilă pentru examenele de admitere în profesiile juridice. Drept procesual civil. Ed. 3 | Evelina Oprina (coord.)