Despre noi

* ultima actualizare a acestei pagini: 16 iunie 2018

Cărți juridice este un proiect al Societății de Științe Juridice, realizat cu susținerea JURIDICE.ro, care prezintă ultimele apariții editoriale din domeniul juridic, cărți de drept apreciate de către editori, de către cititori, de către personalități cu autoritate în lumea juridică și de către noi.

Scopul proiectului Cărți juridice este dezvoltarea științei juridice, prin informare și promovare.

Nu ne propunem să punem în discuție cărțile pe care vi le prezentăm, ci doar să vă prezentăm cărți noi și cărți care se bucură de apreciere.

Pentru a ne propune semnalarea unei cărți interesante, vă rugăm să ne scrieți cu încredere.

Cărțile care se bucură de o apreciere specială din partea Societății de Științe Juridice sunt grupate în secțiunea Recomandări Societatea de Științe Juridice. Semnalăm cărțile juridice gratuit, într-o pagină de prezentare care cuprinde, coperta cărții și felul în care cartea este descrisă de editor/autor.

Principalul motiv pentru care autorii scriu nu este de ordin pecuniar (drepturile de autor sunt foarte mici, față de munca încorporată în carte). Autorii scriu pentru a împărtăși rezultatele activității lor de cercetare, cunoașterea lor. Mulțumiți-le!

# Share (gratuit)
Folosiți butoanele LinkedIn și Facebook din paginile de prezentare ale cărților preferate veți împărtăși tuturor membrilor comunității profesionale aprecierea dumneavoastră cu privire la carte.

# Opinii (gratuit)
Transmiteți-ne opinia dumneavoastră despre carte, pentru a o publica în pagina de prezentare a cărții sub semnătura dumneavoastră!

Daria NICULCEA

Daria NICULCEA
Project Manager Cărți juridice

daria.niculcea@juridice.ro
0752247630