Noul Cod de procedură penală adnotat. Partea specială. Analiză comparativă. Noutăți, explicații, comentarii | Nicolae Volonciu (coord.)

Editorul: ”Tinand cont de faptul ca lucrarea urmarește sa constituie un instrument util de lucru, in primul rand pentru practicienii dreptului, dar nu numai, intr-un format sintetic, dar care sa ofere cat mai multe informatii, am recurs la o abordare pe… Citește mai multNoul Cod de procedură penală adnotat. Partea specială. Analiză comparativă. Noutăți, explicații, comentarii | Nicolae Volonciu (coord.)

Noul Cod de procedură penală adnotat. Partea generală. Analiză comparativă. Noutăți, explicații, comentarii | Nicolae Volonciu (coord.)

Editorul: ”Tinand cont de faptul ca lucrarea urmarește sa constituie un instrument util de lucru, in primul rand pentru practicienii dreptului, dar nu numai, intr-un format sintetic, dar care sa ofere cat mai multe informatii, am recurs la o abordare pe… Citește mai multNoul Cod de procedură penală adnotat. Partea generală. Analiză comparativă. Noutăți, explicații, comentarii | Nicolae Volonciu (coord.)

Codul insolvenței comentat | Stanciu D. Cărpenaru, Mihai Adrian Hotca, Vasile Nemeș

Editorul: ”Codul insolventei comentat are ca obiectiv principal analiza prima facie a dispozitiilor Legii nr. 85/2014, intrata in vigoare la data de 28 iunie 2014.  Autorii isi propun sa examineze noua reglementare privind procedurile de prevenire a insolventei și de insolventa pornind de… Citește mai multCodul insolvenței comentat | Stanciu D. Cărpenaru, Mihai Adrian Hotca, Vasile Nemeș

Explicații ale noului Cod penal. Vol. V. Art. 367-446. Partea specială | George Antoniu (coord.)

Editorul: ”Cele cinci volume de Explicatii ale noului Cod penal, elaborate sub indrumarea Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane, cu colaborarea unor distinsi oameni de stiinta si practicieni, raspund, fireste, nevoilor de cunoastere, aprofundare si intelegere corecta a dispozitiilor din noul… Citește mai multExplicații ale noului Cod penal. Vol. V. Art. 367-446. Partea specială | George Antoniu (coord.)