Codul insolvenței comentat | Stanciu D. Cărpenaru, Mihai Adrian Hotca, Vasile Nemeș

Copyright by UJMAG.roEditorul: ”Codul insolventei comentat are ca obiectiv principal analiza prima facie a dispozitiilor Legii nr. 85/2014, intrata in vigoare la data de 28 iunie 2014. 

Autorii isi propun sa examineze noua reglementare privind procedurile de prevenire a insolventei și de insolventa pornind de la modificarile normative intervenite in acest domeniu. Fiecare articol din aceasta lege va fi explicat prin sublinierea elementelor de noutate si prezentarea modului de aplicare a acestora.

Lucrarea Codul insolventei comentat este conceputa ca un instrument aflat la indemana celor care se vor confrunta primii cu transpunerea in realitate a noilor dispoziții din materia insolventei (judecatori, practicieni in insolventa, avocati, consilieri juridici etc.).

Avand in vedere ca autorii sunt reputați specialiști – practicieni si teoreticieni ai dreptului – consacrați in stiinta dreptului comercial și in domeniul insolventei, putem spune ca exista premisa garantiei calitații conținutului acestei carti.”