Aspecte controversate în interpretarea şi aplicarea prevederilor codului muncii şi ale legii dialogului social | Mărioara Tichindelean, Monica Gheorghe

Editorul: Prezentul volum cuprinde lucrarile prezentate in cadrul Conferintei Nationale Aspecte controversate in interpretarea si aplicarea prevederilor Codului muncii si ale Legii dialogului social. Propuneri, organizata la Facultatea de Drept a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, la 27 noiembrie 2012.

Cu prilejul Conferintei a fost omagiat distinsul profesor universitar doctor Ion Traian Stefanescu, cadru didactic la Academia de Studii Economice din Bucuresti, pentru impresionanta activitate didactica si stiintifica in domeniul dreptului muncii, cu ocazia implinirii de catre domnia sa a respectabilei si frumoasei varste de 70 de ani. 

Participantii au hotarat ca lucrarile prezentate in cadrul Conferintei sa fie cuprinse intr-un volum omagial, dedicat prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu, fapt care reprezinta, fara indoiala, o recunoastere a prestigiului deosebit de care Domnia Sa se bucura in lumea juridica romaneasca, ca exceptional specialist in domeniul dreptului muncii. 

Va felicitam domnule profesor Ion Traian Stefanescu pentru remarcabila activitate si va dorim, in continuare, multa sanatate, putere de munca si succes deplin in tot ceea ce intreprindeti!