Fișe de procedură civilă. Ed. 3 | Andreea Ciurea

Copyright by UJMAG.ro

Editorul: ”Fisele de procedura civila au reprezentat, inca din 2013, prima lucrare care a abordat, intr-o maniera logica si structurata, materia dreptului procesual civil. 

Elaborarea prezentei editii a fost determinata de republicarea noului Cod de procedura civila, modificarile legislative aduse Codului de procedura civila (O.U.G. nr. 1/2016, cu referire la procedura executarii silite), deciziile de neconstitutionalitate ale Curtii Constitutionale (Decizia nr. 485/2015, Decizia nr. 895/2015 etc.) si deciziile pronuntate in recursuri in interesul legii de Inalta Curte de Casatie si Justitie. 

Cele 70 de fise sunt structurate astfel incat sa faciliteze invatarea si recapitularea materiei dense a dreptului procesual civil, intr-un timp optim, prin informatiile concise si clare, prezentarea schematica, elementele grafice, tabelele comparative etc., excluzand comentariile doctrinare si comparatiile cu vechea legislatie, care pot ingreuna procesul de memorare si redare coerenta a continuturilor; prezenta editie se recomanda in vederea pregatirii examenelor si concursurilor de admitere si definitivat in profesiile juridice, precum si in vederea pregatirii examenelor de an si de licenta. 

CUPRINSUL LUCRARII 
– 70 de fise rescrise; 
– tabele sinoptice; 
– prezentare structurata si schematica; 
– elemente grafice; 
– un format nou, extins (19×24). 

PUBLICUL TINTA
Lucrarea Fise de procedura civila este utila pentru examenul de licenta si absolventilor facultatilor de drept, pentru examenele de admitere, definitivare sau promovare in profesiile juridice. ”