Prețurile de transfer. Între optimizare fiscală și evaziune transfrontalieră. Ed. 2 | Dragoș Pătroi, Florin Cuciureanu, Vigi Radu

 Editor: “Prezenta ediție este inspirata din experiența practica dobandita de autori ca urmare a intensificarii activitații autoritaților fiscale de verificare a prețurilor de transfer, din implicare activa in procesul de documentare a prețurilor de transfer, precum și din interacțiunea cu modul de verificare a prețurilor de transfer. Lucrarea Preturile de transfer. Intre optimizare fiscala si evaziune transfrontaliera. Editia 2, iși propune sa familiarizeze cititorul cu modalitatea corecta de abordare și documentare a prețurilor de transfer, dezvaluind etape mai puțin transparente, precum modul de lucru cu bazele de date comerciale sau modul de revizuire a dosarelor de prețuri de transfer.
Accentul a fost pus pe explicarea modului in care ar trebui abordate prețurile de transfer din punct de vedere conceptual, prin prisma celor mai recente modificari la nivel național și internațional din partea autoritaților de reglementare, incluzand și aprecieri personale ale autorilor cu privire la aplicarea acestora.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.