In Honorem Brândușa Ștefănescu. Interpretarea și aplicarea dreptului. Supremație, prioritate, preeminență și subsidiaritate | Andrei E. Săvescu, Alina Matei, Ionița Cochințu

Coordonatorii: „Volumul In Honorem Brandusa Stefanescu. Interpretarea si aplicarea dreptului. Suprematie, prioritate, preeminenta si subsidiaritate s-a nascut datorita entuziasmului si dorintei celor care au avut onoarea de a colabora, in diferite etape ale vietii, cu una dintre marile personalitati ale dreptului si de a-si aduce omagiul, pretuirea si multumirea pentru Minunata Doamna a Dreptului Romanesc – Omul si prof. univ. dr. Brandusa Stefanescu, mentor, arbitru, fost judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Desigur, cuvintele nu pot exprima intotdeauna ceea ce vrem sa transmitem, dar, credem noi ca, prin multitudinea gandurilor impartasite prin laudatio sau prin cuvintele asternute minutios in cadrul articolelor de drept scrise de distinsii profesionisti ai dreptului, si nu numai, colegi, prieteni, fosti doctoranzi ai doamnei prof. univ. dr. Brandusa Stefanescu, constientizam faptul ca cea careia ii dedicam acest volum aniversar s-a bucurat si se bucura de o larga recunoastere profesionala.”