Codul insolvenței comentat. Vol. I – art. 1-182. Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență | Nicoleta Țăndăreanu

Editorul: ”Lucrarea Codul insolventei comentat. Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa este structurata in doua parti. Prima parte cuprinde comentariile la art. 1-182, iar partea a doua va cuprinde comentariile la art. 183-344. Deși inițial am urmarit reeditarea, cu modificari și adaugiri, a lucrarii din 2014 – Codul insolventei adnotat. Noutati, examinare comparativa si note explicative –, fapt ce a condus la preluarea a numeroase idei din acea lucrare, pe parcurs, date fiind necesitatea abordarii detaliate a reglementarii, doctrina si jurisprudenta bogata aparuta intre timp, am optat pentru editarea unei lucrari distincte, cuprinzand comentarii pe articole.

Lucrarea isi propune a fi un instrument de lucru pentru magistrati, prac¬ticienii in insolventa, avocatii specializati si nu numai, oferind informatii ce pot servi drept suport in activitatea practica de administrare a procedurilor si in activitatea judiciara. De asemenea, aceasta cuprinde si propuneri pentru o viitoare modificare a legii.”

Pentru a cumpara aceasta carte, click aici.