Teste grilă. Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedură penală. Ed. 3 | colectiv de autori

coperta-teste-grila-editia-a-III-a-drept-civil-drept-procesual-civil-drept-penal-procedura-penala-370x550Editorul: ”Atenție, rigoare, corectitudine, exactitate. Sunt proprietăți care, printre altele, definesc mintea oricărui judecător, avocat, procuror. Dacă vă gândiți să urmați una sau alta dintre aceste cariere juridice, de ce să nu începeți antrenamentul minții de astăzi? Această lucrare cuprinde tot ce vă trebuie pentru exercițiul necesar admiterii la INM sau în avocatură, dar care vă va servi de-a lungul întregii cariere și nu numai. A fost elaborată de practicieni valoroși ai dreptului, mulți dintre ei formatori la INM sau INPPA sau care au contribuit la elaborarea proiectelor de legi privind codurile. Alături de ei, câțiva juriști de excepție și-au adus experiența și cunoștințele în calitate de coordonatori.

Este prima lucrare, structurată pe tematica de examen, în care sunt reunite peste 3.000 chestionare pentru cele patru coduri ‒ civil, procedură civilă, penal, procedură penală ‒, iar nivelul de dificultate este adecvat examenelor de admitere la INM sau în avocatură. În plus, lucrarea conține explicații la toate variantele de răspuns ale grilelor, punctând atent unele detalii deosebit de utile în pregătirea pentru acest tip de evaluare.

Ediția a III-a vine într-o formulă nouă, cu doamna judecător Mihaela Tăbârcă în calitate de coordonator pe partea de drept procesual civil, cu noi autori – av. Ciprian Ureche la drept civil și jud. Vasile Bozeșan la drept procesual civil, care au elaborat câte un capitol de grile recapitulative, foarte util pentru testarea finală a cunoștințelor, și procuror Ioan-Paul Chiș, care a elaborat peste 200 de grile în partea de procedură penală.

Pe măsură ce veți exersa, eventualele goluri de cunoștințe, erori de înțelegere sau atenție vor fi eliminate, iar limbajul dreptului va deveni accesibil, prietenos, cunoscut. În acest fel, orice examen încetează a fi o provocare și poate deveni o simplă confirmare.”

Pentru a cumpăra această carte, click aici.