Ghid practic pentru elaborarea și susținerea lucrării de licență, a lucrării de disertație sau a tezei de doctorat | Andra Iftimiei

Copyright by UJMAG.ro

Editorul: ”Ghid practic pentru elaborarea si sustinerea lucrarii de licenta, de disertatie si a tezei de doctorat este o lucrare adresata in primul rand studentilor din anii terminali, dar care poate reprezenta un instrument de lucru foarte bun pentru orice persoana interesata de scrierea unui text juridic.

Structura lucrarii este conceputa pentru a dirija usor pasii necesari elaborarii si sustinerii lucrarii de licenta, de disertatie sau de doctorat. S-au avut in vedere, pe langa detalierea si explicarea normelor de redactare, si aspecte de ordin motivational.

In egala masura, lucrarea de fata are meritul de a indruma studentii, masteranzii si doctoranzii in privinta cercetarii, fiind incluse in lucrare si indicatii privind baze de date cu specific juridic, precum si oportunitati legate de formari internationale cu un cadru propice pentru cercetare. 

Originalitatea si utilitatea lucrarii sunt reliefate si de sfaturile practice legate de sustinerea propriu-zisa a lucrarii, precum si de indicatii pentru realizarea unei teze de doctorat in cotutela.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.