Drept procesual civil. Legislație internă și internațională. Doctrină și jurisprudență. Curs universitar | Andreea Tabacu

Copyright by UJMAG.ro

Editorul: ”Conceput potrivit dispozitiilor Noului Cod de procedura civila, reglementarilor supranationale, jurisprudentei actuale a instantelor interne si internationale, deciziilor instantei supreme, ale Curtii Constitutionale, acest curs se adreseaza studentilor si masteranzilor, care au posibilitatea de a cunoaste notiunile esentiale ale dreptului procesual civil, in materia procedurii contencioase, necontencioase, a executarii silite si a procedurilor speciale.
Cursul este insotit de spete anume concepute pentru a observa notiunile si institutiile procesuale in dinamica lor, similar practicii judiciare.
Trimiterile la doctrina de specialitate actuala, elaborata pe temeiul Noului Cod de procedura civila, asigura posibilitatea utilizatorilor de a dezvolta studiul procedurii civile, inclusiv pentru identificarea unor solutii de interpretare, necesare in activitatea practicienilor.”