Teste-grilă pentru examenele de an, licență și admitere în profesiile juridice. Drept civil. Drept procesual civil | Silviu Zanfir

Copyright by UJMAG.ro

Editorul: ”Lucrarea intitulata „TESTE-GRILA PENTRU EXAMENELE DE AN, LICENTA SI ADMITERE IN PROFESIILE JURIDICE. DREPT CIVIL. DREPT PROCESUAL CIVIL” reprezinta un instrument special creat pentru cei care se pregatesc sa sustina examene de admitere in profesiile juridice. Testele-grila urmaresc indeaproape tematica pentru admiterea la INM, in magistratura si barou.

Spre deosebire de alte culegeri de grile, care abordeaza selectiv si foarte succint anumite institutii de drept, aceasta lucrare surprinde toate aspectele necesare sustinerii unui examen foarte exigent.

Numarul considerabil de grile ofera candidatilor la concursuri sansa de a putea invata si repeta intr-un mod interactiv intreaga tematica. Structura pe capitole permite repetarea foarte rapida si completa a fiecarei institutii in parte.

Utilitatea acestui instrument consta in faptul ca aproape orice aspect legat de tematicile sus-mentionate este transpus intr-un test-grila.

Lucrarea cuprinde:
10.000 de teste-grila in conformitate cu noile Coduri
– explicatii ale variantelor de raspuns cu trimiteri la noul Cod civil, noul Cod de procedura civila si la doctrina de specialitate”