Studii și cercetări juridice europene. Conferința internațională a doctoranzilor în drept. Ed. 7 | Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara

Copyright by UJMAG.ro

Editorul: ”Volumul cuprinde lucrarile prezentate in cadrul editiei a saptea a Conferintei internationale a doctoranzilor in drept, desfasurata la Timisoara in data de 15 mai 2015. Scopul organizarii acestei manifestari, unica in Romania prin specificul ei si prin amploarea numarului participantilor, este acela de a stimula valorificarea cercetarii stiintifice a doctoranzilor si studentilor in drept, facilitand publicarea rezultatelor activitatii de cercetare, dar si stabilirea de relatii de colaborare intre facultatile si scolile doctorale de la care provin participantii.

Reunind in paginile sale studiile doctoranzilor facultatilor de drept din Romania, precum si ai unor facultati de drept prestigioase din Europa, volumul are menirea de a reliefa directii ale activitatii de cercetare juridica din Romania si din stranatate, precum si abordari interesante – cu idei si viziuni inedite – ale unor teme de drept actuale sau vesnic generatoare de dezbateri.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.