Jurnalul unei studente la drept | Elena-Raluca Cîrjan

jurnalul_unei_studente_la_drept_coverEditorul: ”Cuvintele sunt mijlocul de transport cu care te voi trimite într-o călătorie în timp: vei păși cu emoție pe treptele Facultății de Drept a Universității din București pentru înscriere și, odată admis, vei urmări dansul neuronilor studenților, care joacă Ciuleandra la fiecare seminar, vei bâjbâi prin întunericul nopților albe dinaintea examenelor și te vei plimba pe drumul pavat cu îndoieli, speranță și extaz.

Fie că ești licean și vrei să afli dacă ți se potrivește dreptul, fie că ești deja student și îți dorești să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, cartea asta e pentru tine. În aceeași măsură, cei ce au absolvit facultatea își pot aminti cu drag de perioada studenției, când simți că ești centrul Universului, iar grijile mărunte par de dimensiunea unor planete.

Descoperă toate gândurile, experienţele studențești, dorinţele, metodele de procrastinare, nisipul din Vamă şi sesiunile psihedelice din cei patru ani de facultate, presărate cu o tentativă de umor și sinceritate în formă continuată.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.