Manual de drept administrativ. Partea a II-a. Caiet de seminar | Elena Emilia Ștefan

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Editorul: ”Lucrarea Manual de drept administrativ. Caiet de seminar. Partea a II-a, editia a II-a, revizuita, completata si actualizata trateaza problematica dreptului administrativ – partea speciala si se adreseaza deopotriva studentilor facultatilor de drept sau cu profil administrativ, in pregatirea activitatii de la seminar.

Demersul didactic cuprinde o parte teoretica si aplicatii practice in cadrul fiecarei teme abordate. S-a pastrat aceeasi formula ca la primul volum datorita reactiilor pozitive ale studentilor, insa continutul lucrarii a fost revizuit, completat si actualizat.

Materialul prezentat urmareste sa faciliteze accesarea informatiilor primite deja de studenti de la orele de curs. Structura lucrarii cuprinde 14 teme, corespunzatoare fisei disciplinei din planul de invatamant pe un semestru si anume: actul administrativ, contenciosul administrativ, raspunderea in dreptul administrativ, domeniul public-dreptul de proprietate publica si modalitati de exploatare ale acestuia.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.