Drept execuțional penal. Legea nr. 254/2013. Comentarii și jurisprundență | William Brînză

Copyright by UJMAG.roEditorul: ”Lucrarea Drept executional penal. Legea nr. 254/2013, comentarii si jurisprudenta reprezinta un studiu judicios atat al naturii juridice, cat si al rezonantei sociale ce o reprezinta materia dreptului executional penal.

Aceasta opera stiintifica Drept executional penal. Legea nr. 254/2013, comentarii si jurisprudenta se adreseaza in egala masura atat practicienilor domeniului juridic, cat si mediului universitar.

Lucrarea Drept executional penal. Legea nr. 254/2013, comentarii si jurisprudenta ofera explicatii ale Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal, precum si aspecte de ordin practic si jurisprudenta CEDO elocvente in materie.

Originalitatea lucrarii consta in decriptarea pe articole a prevederilor Legii nr. 254/2013 si totodata tratarea la nivel de curs universitar a institutiilor de drept executional penal.

Speram ca studiul nostru reprezinta un pas inainte in evolutia cercetarii stiintifice in domeniul stiintelor, in general, si a dreptului executional penal, in special.”