Think tank of justice and law | Nasty Marian Vlădoiu

Copyright by UJMAG.roProf. univ. dr. Ovidiu Predescu: ”Lucrarea Think tank of justice and law reprezinta analize si interpretari ale unor institutii de drept, tratate intr-o maniera personala si care ofera solutii la anumite probleme interesante, ce s-au ridicat de-a lungul unei perioade din cariera profesionala a autorului.

Viziunea originala ce se regaseste in unele articole anticipeaza paradigma viitorului mediului juridic, atat la nivel national, cat si international, si plaseaza astfel lucrarea de fata in topul studiilor avangardiste in materie.

Articolele selectate fac parte dintr-un studiu amplu pe care autorul il dezvolta, orientat in general catre zona de interdisciplinaritate a mai multor materii de drept.

Astfel, fara teama de a gresi, putem afirma ca acest important demers stiintific a dus la configurarea unor concepte noi in materia dreptului, concepte ce il definesc si il ancoreaza pe autor in restransa familie de creatori ai dreptului. Viziunea, stilul personal, puterea de abstractizare si de contragere, vasta documentare interdisciplinara si, de ce nu, curajul de a inova intr-o stiinta atat de conservatoare cum este cea a dreptului fac din autorul prezentei lucrari un veritabil specialist in materie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.