Teste-grilă pentru examenele de admitere în profesiile juridice. Drept procesual civil | Andreea Ciurea

Copyright by UJMAG.roEditorul: ”Testele-grila si-au demonstrat utilitatea si eficienta atat in procesul de invațamant juridic, cat și in cadrul examenelor si concursurilor care au drept scop selectarea candidaților ce vor sa imbrațișeze o profesie juridica; acestea prezinta avantaje precum: posibilitatea verificarii intr-un timp scurt a unei arii vaste din tematica de examen, rapiditatea și ușurinta corectarii, obiectivitatea evaluarii și acuratețea rezultatelor afișate etc.

Lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil se adreseaza studentilor și absolvenților facultatilor de drept care vor sa-și verifice cunoștintele de drept procesual civil in vederea susținerii examenelor din timpul facultații și a concursurilor pentru exercitarea profesiilor juridice (magistratura, avocatura etc.). 

Lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil conține teste-grila cu grade diferite de dificultate, intocmite prin folosirea unor tehnici variate, iar unele raspunsuri conțin explicatii necesare ințelegerii corecte a materiei si a regulilor de solutionare a testelor.”