Curs de drept civil. Drepturile reale principale | Gabriel Boroi, Carla Alexandra Anghelescu, Bogdan Nazat

Curs de drept civil. Drepturile reale principaleAndrei Săvescu:Deja suntem obișnuiți ca lucrările profesorului Gabriel Boroi să fie lucrări de referință. Prezența sa este sinonimul calității, atât în scris cât și LIVE. Această carte, realizată împreună cu  doi colaboratori cu experiență, Carla  Alexandra Anghelescu și Bogdan Nazat, nu este o excepție. Lucrarea este vie, așezând în ordine instituțiile, alcătuind un instrument de lucru care ne face să respirăm mai ușor în fața stresului produs de o materie foarte importantă și nouă. Lucrarea este clară și unitară. În mod sigur o să-și găsească locul nu doar pe băncile studenților, ci și în bibliotecile profesioniștilor.

Editorul: “După Cursul de drept civil. Partea generală, aflat deja la a doua ediție în mai puțin de un an, profesorul Gabriel Boroi și colaboratorii săi continuă analiza instituțiilor din noul Cod civil cu acest Curs de drept civil. Drepturile reale principale.

Gândindu-se în special la studenții care iau prima dată contact cu această materie, precum și la absolvenții care se pregătesc pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice, autorii au realizat o lucrare sintetică și explicită, care prezintă informația necesară într-un mod clar și accesibil.

Pe lângă explicațiile teoretice și prezentarea soluțoilor din practica judiciară, au fost elaborate întrebări sub forma de teste grilă, necesare atât pentru facilitarea înțelegerii noțiunilor de baza, cât și pentru pregătirea examenelor sau a concursurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.